onsdag 25. mai 2011

Kaffe og Kaker! :)

Selv om vi allerede har fått en forsmak på sommeren, må vi nok her i Namsos bite det i oss at regnet er kommet for å bli- i allefall denne uken! :( Da er det godt å kunne sitte inne i varmen å kose seg med en deilig kopp kaffe og en søt liten kake å bite i! ;) -Og kaffe og kaker har vi massevis her på Kine`s Corner! Vi prøver å bake litt forskjellige sorter...Men favoritten; gulrotcupcake med ostekrem har kommet for å bli! :) Den fantastiske oppskriften har vi fra The Hummingbird bakery`s kokebok. The hummingbird bakery er et av de mest berømte cupcakesstedene og holder til i London :)
Kine& Kine

Vår trofaste venn! :)

Litt av en cupcakedisk!!!!! we want!!! ;)

Herlige fristelser fra hummingbird!

2 kommentarer:

 1. Hei!! Var i butikken deres i dag og det var kjempekoselig og vi fikk handlet litt!!! Vi kommer garantert tilbake!!!
  Ble litt skuffa over Cupkakene..deres.....de var så små....og hadde "kjedelig" papir,,,,,større og gladere papir,,,det må dere ha!!!
  Takk for en fin handel hos dere!!!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for det! :) Bra dere fikk handlet litt! ;)
  Når det gjelder cupcakene har vi prøvd oss litt frem og tilbake. Har endt opp med hvitt papir i den størrelsen p.g.a at vi vil ha fokus på frosting og pynt istedet for papir. Og størrelsen-rett og slett fordi det fort blir litt mektig med større cupcakes :):) Fra høsten av får vi fullt sortement i butikken med "cupcakes-utstyr". Da blir det alskens godbiter å boltre seg i på hjemmefronten! :):)
  På gjensyn! :)

  Kine & Kine

  SvarSlett