fredag 6. april 2012

Påskekos :)

Det er deili med påskeferie!! :) Selv om været ikke er helt på vår side her i Namsos! Disse dagene har det vært både regn og sol, og det siste døgnet har det kommet 40 cm. nysnø!!!! Skrekkblandet fryd...Det gledes over å kunne stå på ski i påsken, men akk...vi ønsker os vel sommer og sol snart?? :))))
Siden været ikke har vært helt med oss hittil har vi kost oss litt inne så langt i påska+noen småturer ute! Her kommer noen stemningsbilder av påskeferien hittil!
Ha en fortreffelig langfredag og ei riktig god påske videre(vi krysser fingrene for strålende soool over hele landet)! :)
Kine & Kine
JAA!!! Nystekte cupcakes anytime?? Ja takk :) Dette cupcakejernet er bare helt bantastisk! Nystekte cupcakes på 7 minutter -og uten noe søleri! Smaker fortreffelig gjør de også! Smart på hytta syns nå jeg :)

Ingen påske uten litt vårstemning i fjæra!! Og mat må man jo ha; nystekte pannekaker på tur er en sikker hit hos store og små! :)

Kveldskos. Vi har kommet hjem igjen etter noen dager på hytta ved sjøen. Smakte godt med en cappuccino og matmuffin til kvelds i går! :)
I dag går turen til fjells- og ser frem til nye eventyr! :)

OPPSKRIFT PÅ MATMUFFINS:

4 egg
3 dl. (1 boks) kesam
1 ts. salt
2 ts. bakepulver
3 dl. grovt mel(valgfritt)
3 dl. hvetemel.

150 g. kokt skinke
100 g. pepperoni
100-200 g. revet ost
1 paprika
1 purreløk
3 ss. soltørket tomat

* pisk egg og kesam sammen
* bland i det tørre
* bland inn skinke, pepperoni, ost, paprika, løk og tomat.
 * fylles i store muffinformer(ca. 12 stk.)
* Stekes på 200 grader i 20 min.

SMAKER FORTREFFELIG SOM TURNISTE! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar